Am lansat aplicația nouă! Ce aduce nou?

Am lansat noua aplicație factureaza.ro – facturarea este mai prietenoasă ca oricând. Noua versiune este modernă, mai intuitivă şi mai productivă.

Aplicația nouă factureaza.ro aduce şi o serie de facilități noi şi îmbunătăţite:

  • Pe panoul de control (deci ‘Acasă’), sunt afișate cele mai importante rapoarte, statistici şi grafice despre activitatea recentă, evoluția sumelor facturate şi încasate, astfel că poți ține o evidență mai clară, mai amănunțită a evoluției afacerii tale. Toate acestea fiind generate automat și afișate imediat ce accesezi panoul de control, fără să faci nimic, te ajută să economisești timp.
  • Extinderea funcţiilor de căutare şi filtrare avansată cu posibilitatea de export în cele mai uzuale formate: ZIP, PDF, Excel, XML, JSON, CSV, SAGA.
  • Rapoarte speciale cu date statistice și indicatori(metrici) clienți, însemnând: total facturat, total încasat, întârzierea medie la plată, întârzierea cumulată la plată, pe orice perioadă selectată de tine. Poți descărca acest raport în format Excel.
  • Integrare cu serviciile de recuperare debite Straetus şi Serviciile de plăţi online mobilpay.ro, pentru un flux complet de la factură până la încasare. Serviciul Straetus este foarte util, deoarece te scapă de stresul facturilor neachitate de către clienții tăi. Mai mult timp, mai puține griji.
  • Un alt plus al noii aplicații, este interfaţa factureaza.ro disponibilă şi în limba engleză. Factureaza.ro devine astfel accesibil administratorilor, asociaților sau contabililor din afara României, cărora le poți, foarte ușor, configura un acces / user și seta interfața în limba engleză.
  • Noua aplicație îți oferă și posibilitatea alegerii între două teme pentru interfață, în funcție de preferințele tale specifice:
      • compactă / mai înghesuită – astfel, încap mai multe elemente pe ecran, listele vor avea mai multe rânduri per pagină
      • tema standard a interfeței de utilizare

Tema compactă a fost creată pentru a face trecerea de la aplicația veche la cea nouă, să fie mai lină, fiind conștienți de faptul că acomodarea nu se face imediat.

  • Îmbunătățirea şi extinderea funcţiilor pentru documente standard. Un exemplu ar fi vizualizarea documentului în timp real, în format PDF, imediat după creare, fără a fi necesară descărcarea lui, precum în imaginea următoare:

Lucrăm în continuare la îmbunătățirea aplicației, astfel că așteptăm feedback-ul tău, iar dacă este util unui număr relevant de clienți, are șanse reale să fie transpus într-un timp scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *