Mai multe beneficii la acelaşi preţ

Veşti bune. Factureaza.ro îţi oferă de acum mai multe beneficii la același preț. Am mărit consistent abonamentele noastre Standard, Business și Premium.

1. Ce beneficii sunt incluse în noile abonamente?

Numărul de *facturi incluse lunar a crescut de la 100 la 250 la Standard, de la 250 la 1000 la Business, iar Premium de la 1000 va fi nelimitat.

De asemenea, numărul de utilizatori incluși creşte de la 5 la 10 la Standard, de la 10 la 25 la Business, iar Premium va fi nelimitat.

Cum timpul este o resursă limitată, iar noi respectăm acest lucru, această schimbare nu necesită nici o acțiune din partea clienților actuali ai factureaza.ro. Clienții viitori vor beneficia automat de noile abonamente.

2. D’ale tehnicii

O remarcă de ordin tehnic: pentru a garanta stabilitatea infrastructurii noastre IT, impunem unele limitări tehnice, şi anume:

  • max. 200 documente pot fi create / modificate pe oră
  • max. 1000 documente pot fi create / modificate pe zi
  • distribuţie temporală echilibrată a tuturor operaţiunilor

Dacă activitatea companiei tale necesită depăşiri ale acestor limite, ne poți contacta şi găsim o soluție dedicată și adaptată special nevoilor tale. 

3. Ce oferă în plus abonamentele superioare?

Toate abonamentele noastre oferă toate funcţiile necesare facturării, însă abonamentele Business şi Premium aduc nişte funcții foarte utile care îţi pot fi de mare ajutor în relaţia cu clienţii tăi:

  • Audit fiscal avansat al clientului  (Stare companie, impozitare, tip TVA, evoluţie cifră de afaceri, profit, număr angajaţi, rapoarte distribuţie clienţi după cifra de afaceri / cod CAEN)
  • Contracte și documente standard (Automatizează crearea contractelor pentru clienții tăi pe baza unor documente șablon încărcate anterior.)
  • Sistem de drepturi (Permite restricționarea accesului individual per document și per serie de documente)
  • Funcţii white label (personalizare avansată, integrarea cu infrastructură IT proprie)

Acestea fiind zise, noi îți urăm “la cât mai multă facturare cu spor!”

*Facturi, proforme, avize, chitanțe, contracte, documente standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *