Factureaza.ro te ajută cu managementul contractelor

Timpul, o resursă care trebuie folosită “deștept”. În lumea afacerilor se pierde foarte mult timp luând cu copy-paste contracte, sau chiar editându-le la nesfârșit, în mod repetitiv. Nu e doar timpul pierdut, dar este și o activitate stresantă și agasantă.

Iată câteva dintre grupele tipurilor de contract care sunt create în mod repetitiv:

  • Contracte de prestări servicii (de ex. pt servicii juridice, hosting, marketing, etc.)
  • Contracte de închiriere (închiriere pe termen lung sau chiar și regim hotelier)
  • Contracte de drepturi de autor, de comercializare a pachetelor turistice, etc.

Si de ce să pierzi timpul scriind sau copiind aceleași texte de sute de ori? Cu siguranță poți folosi timpul acela mult mai eficient.

Noi, la factureaza.ro am încercat să găsim o soluție prin care să economisești timpul și efortul pierdut cu editarea unor astfel de hârtii.

Am creat o facilitate numită “Documente standard”, care îți oferă posibilitatea de a crea șabloane pentru orice tip de document ai nevoie, de exemplu contracte. Scrii textul unui contract și folosești demarcatoare (markere) precum:

###NUMAR_DOCUMENT###

###DATA_DOCUMENT###

###NUME_CLIENT###

###PRET_SERVICII###

Dintr-un asemenea șablon poți face oricâte contracte individuale pentru clienții tăi. La crearea unui contract pentru un client, factureaza.ro va înlocui demarcatorii cu datele clientului, iar datele gen preț, număr contract, le completezi direct.

Am descris aici în detaliu acest proces.

Având în vedere grija și atenția necesare creării acestor documente, facilitatea nu te ajută să economisești doar timp, ci și să eviți eventuale greșeli în editarea acestora, prin scrierea lor cu atenție o dată și bine.

Noi ținem la sloganul: Time is money. Spend yours smartly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *