Cum să treci la facturarea online rapid și fără griji

Dacă ești încă legat emoțional 🙂 de tipizate, facturiere și coli indigo, noi îți sugerăm să-ți reconsideri afinitatea pentru hârtie și să dai o șansă facturării online.

Oricum de la 1 ianuarie 2024 te va obliga legea să emiți facturi digitale (citește detalii aici, ca să vezi dacă te încadrezi). Dar chiar și fără spectrul e-Factura, trecerea la facturarea online îți va economisi o grămadă de timp.

Printre avantajele facturării online, enumerăm doar câteva

  • reduci erorile de calcul sau de transcriere a datelor
  • folosești automatizări care vor eficientiza procesul de facturare
  • ai mereu acces la facturi și la încasări, de pe calculator sau telefon
  • ții evidența clară și la zi a încasărilor
  • transformi factura într-o unealtă de marketing care va genera extra vânzări
  • nu pierzi niciodată nicio factură
  • găsești ușor orice factură cauți, folosind filtrele și opțiunile de căutare
  • ții toate datele în siguranță, pe serverele noastre
  • colegii de la relații clienți sunt doar la un mesaj distanță, dacă ai întrebări sau nelămuriri.

Dacă te temi că facturarea online e o nebuloasă complicată, noi suntem bucuroși să te asigurăm că factureaza.ro este prietenos, intuitiv și ușor de utilizat. Nu trebuie să înveți nimic. Trebuie doar să treci peste sentimentul inițial de respingere și să acorzi un pic de atenție atunci când îți configurezi contul și emiți prima factură. Fă-ți un cont, începe să testezi toate funcționalitățile (mai ales că primele trei luni sunt din partea casei), și o să vezi că, în cel mai scurt timp, vei avea facturarea online la degetul mic.

Îți ieșim în întâmpinare cu a serie de sfaturi ca să emiți facturi online cât mai eficient.

Treci prin toți pașii de început

Ca să te familiarizezi cu aplicația noastră într-un timp cât mai scurt, îți sugerăm ca pentru început să urmezi toți pașii din meniul vertical din stânga. Iei fiecare pas pe rând, muncitorește, și te vei prinde imediat cum este organizat meniul și unde se află cele mai importante opțiuni și facilități.

Configurează procesul de facturare

După ce te-ai împrietenit cu factureaza.ro, treci la capitolul următor: folosește configurările. Aici poți să:

Automatizează procesul de facturare

După ce ai rezolvat configurările și ai emis deja câteva facturi, ești deja pregătit să te aventurezi chiar mai departe. Intră în meniul Integrări și începe să automatizezi procesele de facturare. Aici e locul în care magia facturilor online devine evidentă. Odată setate, automatizările îți vor economisi cel puțin două, trei zile de lucru pe lună. Pe factureaza.ro, poți să:

Iar dacă afacerea ta vinde produse sau servicii în regim de abonament, poți inclusiv configura emiterea și transmiterea automată a facturilor recurente.

Facturarea online te va ajuta să devii mai organizat

În loc să te împrăștii în toate direcțiile, o aplicație ca factureaza.ro îți pune la dispoziție un singur loc, mereu accesibil, unde să strângi tot:

În concluzie, factureaza.ro va fi aliatul de nădejde în procesul de eficientizare și mai bună organizare a afacerii tale. Cu atât mai mult, dacă ești un PFA sau un mic SRL, și nu ai la dispoziție o armată de angajați. Deschide-ți un cont, profită de cele trei luni gratuite fără limitări, și nu va dura mult până ce facturarea online va fi activitatea ta preferată în firmă.

2 Responses to Cum să treci la facturarea online rapid și fără griji

  1. Pingback: Cum se face o factură

  2. Pingback: Cum organizezi online actele pentru contabilitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *