Activează automatizarea e-Factura pe factureaza.ro ca să transmiți, dar și să primești e-Facturi

Vești bune! Pe factureaza.ro tot ce ține de e-Factura se află într-un singur loc. 

Din câteva click-uri, nu doar generezi și transmiți e-Facturi în SPV pentru clienții tăi, ci le și primești pe cele de la furnizori. 

e-Facturile de la furnizori vor intra în contul tău automat, atât în format XML UBL, cât și în format PDF, ca să le poți vizualiza ușor. Nu mai ai nevoie de convertoare sau de alte soluții complicate. Nu mai trebuie să intri în SPV. Găsești totul pe factureaza.ro: arhiva de facturi, exporturi în excel, index de încărcare și descărcare.

Îți deschizi un cont: gratuit și nelimitat primele 3 luni (sau gratuit mereu pentru maxim 5 documente pe lună), apoi activezi integrarea automată cu e-Factura conform instrucțiunilor de aici. Vei avea nevoie de un certificat digital înrolat la ANAF. 

Odată integrarea activă:

  • Ai o imagine de ansamblu atât asupra e-Facturilor transmise, cât și a celor primite
  • Folosind filtrele și opțiunile de căutare vei găsi ușor orice document, fie emis de tine, fie primit de la furnizori
  • Vei putea descărca liste de documente în varii formate: excel, json, PDF pentru imprimat, arhive zip
  • Pentru fiecare factură transmisă la e-Factura vei ști dacă validarea s-a efectuat cu succes sau trebuie să retransmiți
  • Vezi indexul de încărcare și cel de descărcare în istoricul detaliat al fiecărui document
  • Poți programa transmiterea e-Facturilor în SPV
  • Poți filtra facturile emise pe factureaza.ro după mai multe filtre utile: “fără eFactura”, “trimisă fără erori”, “trimisă cu erori”, “acceptată la eFactura”, “neacceptată cu erori”, astfel încât să poți corecta și retransmite e-Factura la timp
  • Poți adăuga atașamente la facturile de furnizor, ca de exemplu o imagine scanata cu factura fiscală.

Pentru mai multe detalii despre integrarea e-Factura pe factureaza.ro click aici.

Pentru mai multe detalii despre e-Factura în general, îți recomandăm aceste articole de pe blogul factureaza.ro 

Ca să te autorizezi cu certificat digital în contul SPV afacerii tale, urmează pașii din acest tutorial.

Pentru detalii despre prețurile și abonamentele factureaza.ro intră aici.

Dacă nu ai achiziționat încă un certificat digital, cei de la certSign îți pun la dispoziție două variante: semnătura electronică pe TOKEN sau semnătura electronică în CLOUD

Cu certSign Paperless (în cloud) poţi semna electronic de la distanţă orice document, cu valoare legală, fără token şi fără instalarea unor drivere speciale, de pe orice dispozitiv (inclusiv smartphone sau tabletă).

Pentru varianta cu token, certSIGN oferă un pachet complet format din certificat digital calificat pentru semnătură electronică, dispozitiv calificat de creare a semnăturilor electronice (token) şi clickSIGN (aplicație software de semnare).

În concluzie, deschide-ți cont pe factureaza.ro. Activează integrarea. Și profită de toate avantajele, inclusiv primele trei luni gratuite și fără limitări.

(Dacă dai click pe unul dintre link-urile certSign și apoi decizi să achiziționezi o semnătură digitală, factureaza.ro va primi un mic comision de afiliere din partea certSign.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *