Pontează, facturează, încasează

Există un anumit tip de servicii care se facturează la ore lucrate. Spre exemplu, activități de consultanță (management, legal, juridic etc), activități de training, servicii de design grafic și programare, precum și multe altele.

“Pontează” e poate un termen puțin demodat, cu ceva conotații muncitorești. În ziua de azi însă, și mai ales în contextul folosit pe factureaza.ro, el se referă dimpotrivă, la servicii de tipul white collar (tr.: “guler alb”, un termen originar din SUA care îi desemnează pe cei care lucrează în activități intelectuale; spre deosebire de blue collar – tr.: guler albastru – care e un termen pentru persoanele care muncesc în fabrică).

Sistemul de pontaj pe factureaza.ro

Pentru că mulți dintre utilizatorii factureaza.ro vând astfel de servicii, am implementat un sistem de pontaj cuprinzător și ușor de folosit. Asta înseamnă că poți crea unul sau mai multe proiecte per client, din care poți face apoi automat facturi – fie la un anumit interval de timp, fie după ce treci de un anumit număr de ore lucrate. Cu atât mai interesant este faptul că pe contul tău la factureza.ro poți crea utilizatori pontatori, care nu au acces la niciun fel de document din cont, dar care pot introduce orele lucrate pe anumite proiecte.

Folosește așadar sistemul de pontaj de pe factureaza.ro, ca să contorizezi orele lucrate de angajații sau colaboratorii tăi, pe diverse proiecte, ale anumitor clienți. Și apoi, din pontaj, cu doar câteva click-uri poți emite și trimite facturi către clienți. Află cum faci asta aici. De acum înainte, nicio oră lucrată nu va mai rămâne nefacturată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *