Am integrat un nou procesator de plăți online – Stripe .

Ne pare bine să anunțăm că, alături de procesatorul de plăți online mobilPay, există acum posibilitatea de a integra încă  un serviciu din această categorie, și anume Stripe.

Cunoscut la nivel global ca fiind unul dintre cei mai mari procesatori de plăți online, Stripe permite persoanelor fizice și juridice să efectueze și sa primească plăți pe internet în peste 130 de monede. Astfel,  Stripe poate fi soluţia ideală dacă ai un business internaţional. 

Gradul ridicat de protecție pe care o oferă afacerilor și clienților acestora împotriva tranzacțiilor frauduloase este, de asemenea, o caracteristică ce a contribuit, printre altele, la succesul platformei.

Procedura de plată este la fel de simplă ca și cea pentru mobilPay, aceasta realizându-se cu un click pe link-ul de plată.

Odată activată integrarea, crearea unei facturi sau a unei proforme va genera automat un link pentru plată ce va putea fi trimis clientului fie manual, pe diverse căi precum Whatsapp, Facebook, etc. fie automatizat, prin API.

Facturile trimise pe mail din contul factureaza.ro precum și notificările privind scadența vor include, de asemenea, acest link.

Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesară crearea unui cont la Stripe, aici : https://dashboard.stripe.com/register

Informațiile despre setările necesare în cont sunt disponibile la această adresă: https://factureaza.ro/ajutor/integrarea-cu-stripe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *