Abonamentele rulează

Genereaza online facturi recurenteFolosește modulul de abonamente de pe factureaza.ro atunci când ai mai mulți clienți cărora trebuie să le emiți periodic facturi. Spre exemplu dacă trebuie să emiți facturi pentru chiria unor imobile sau a unor echipamente; dacă oferi servicii de hosting, suport sau mentenanță; dacă vinzi abonamente pentru publicații sau pentru folosirea unui tip de software; consultanță sau diverse alte servicii cu preț fix.

E mult mai simplu să petreci câteva minute ca să îți setezi abonamentul (facturile se genează apoi automat cu un singur click din partea ta), decât să stai și să bibilești fiecare factură de fiecare dată. Găsește aici mai multe informații despre cum emiți facturi recurente (pe abonament).

Pe scurt, trebuie mai întâi să definești tipul de abonament (preț fix sau variabil, cât de des vrei să emiți facturile și în ce zi a lunii, ce serie de facturi vrei să asociezi cu abonamentul respectiv etc.); odată acest pas completat, vei trece la etapa următoare unde vei defini șablonul de factură asociat cu abonamentul respectiv (aici setezi prețul și moneda); acum poți completa pasul final, în care, din lista de clienți din contul tău la factureaza.ro, adaugi abonații. Gata, ai toate datele necesare ca să rulezi abonamentul și cu un singur click să generezi o listă întreagă de facturi.

Alte facilități ale modulului de abonamente pe factureaza.ro:

  • vei primi un email ori de câte ori ai abonamente care trebuie rulate (așadar, nu trebuie să ții tu minte ce și când)
  • ai mereu o evidență a sumelor facturate lunar pe tip de abonament
  • ai mereu o evidență a numărului total de abonați pe tip de abonament
  • odată setat abonamentul, este foarte ușor să adaugi abonați noi
  • facturile emise automat pe un abonament sunt atașate unui mail căruia tu îi redactezi conținutul (clientul nu primește un mail blank la care este atașată o factură)

Setarea unui abonament este una dintre acțiunile mai complexe pe care le puteți realiza prin factureaza.ro, dar cu puțină răbdare, lucrurile vor demara rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *