Avem un nou partener: Instant Factoring

Ai facturi emise către companii medii și mari? Atunci știi cât e de frustrant să aștepți după termene de plată kilometrice. Banii îți sunt blocați, în timp ce plățile către furnizori și salariați nu pot aştepta. Iar în criza provocată de noul coronavirus, riscul de neîncasare a creanțelor tale crește exponențial. Accesul la cash poate face diferența între business-urile care supraviețuiesc și cele care dispar.

Însă te putem ajuta! Am dezvoltat un parteneriat care te va ajuta să-ți obții banii de pe facturi în cel mai scurt timp posibil, şi anume o soluție de finanțare a facturilor.

Cu sprijinul partenerilor noștri de la Instant Factoring primești până la 90% din valoarea facturilor, în funcție de industria și soliditatea financiară a clienților tăi, înainte de termenul scadent. Un serviciu 100% online, fără birocrație și timpi morți de așteptare, și foarte simplu de folosit.

Instant Factoring a fost creat pentru antreprenorii ca tine, care au nevoie să-și folosească lichiditățile rapid pentru a-și putea creşte afacerea.

În plus, îţi punem la dispoziţie şi alte beneficii, care te vor ajuta atât în depăşirea cu bine crizei, cât şi la eficientizarea afacerii tale pe termen lung.

Te vom anunța foarte curând când va fi live noua integrare cu Instant Factoring. Urmărește cu atenție mesajele noastre ca să nu ratezi nimic.

Spor la facturat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *