API factureaza.ro – integrează procesul de facturare în aplicația ta

Multe sisteme software includ un modul de emitere facturi și gestiune încasări. Implementarea unei soluții adecvate pentru gestiunea facturilor și a încasărilor poate ascunde un efort considerabil – chiar dacă poate părea relativ simplu la prima vedere.

Soluția: API factureaza.ro

Se economisesc ușor câteva săptămâni bune de lucru al echipei de dezvoltare dacă în locul unei implementări proprii se integrează serviciul factureaza.ro folosind API.

Interfața API permite integrarea factureaza.ro cu alte sisteme informatice (de exemplu: servicii online, magazine online, CRM, etc). Astfel se integrează o componentă complet funcțională care automatizează întreg procesul de facturare și încasare.

Concret: pentru programatori – sistem sandbox, exemple de cod

Pentru a ușura integrarea și testarea API-ului vă punem la dispoziție un sistem sandbox cu ajutorul căruia se pot testa diferitele funcții ale API-ului fără a fi nevoie de nici un fel de configurări sau setări preliminare. Detalii despre sistemul sandbox găsiți aici.

În cadrul documentației API, avem și o colecție de exemple de cod php. Aceste exemple folosesc sistemul sandbox și funcționează ‘out of the box’. Pot fi un bun punct de pornire pentru integrarea API cu un soft scris în php.

Avantaje “colaterale”

În afară de procesul propriu-zis de emitere facturi, prin integrarea API factureaza.ro beneficiezi de toate avantajele serviciului nostru – fără nici o linie de cod în plus:

  • trimiterea periodică a facturilor scadente(mesaje de amintire)
  • facturile se pot emite în 7 limbi și în orice monedă
  • layout, logo, culori, fonturi adaptate identității vizuale ale firmei
  • backup automat al tuturor documentelor
  • reduceri calculate automat, regim TVA special, puncte de lucru, rapoarte și multe altele

Spor la treabă ! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *